FORUM Renaultbiler

Du er ikke logget inn. Du har begrensede rettigheter som gjest og det anbefales at du logger inn eller registrerer deg som bruker.

Annonseringer

Det er nå ryddet litt i utfordringer med norske tegnsett etter at serverleverandøren vår oppdaterte programvare versjon for litt siden.
Opplever du kråketegn i signaturen din eller annet, så prøv å rediger inn bokstavene på nytt, deretter lagre
 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

#1 09/02 2008 21:06:34

administrator
Administrator

Tillegg Forumregler - LES!

#1 Tenker du å kjøpe Renault ?
#2 Har du i tillegg ikke Renault eller Renault-erfaring fra før ?
#3 Er du atpåtil litt skeptisk og/eller har hørt negative erfaringer ?


Styr unna - kjøp deg et såkalt kvalitets-merke !

Om du kjøper Renault så vil du finne ut at den trenger ettersyn, service og reparasjoner - ikke nødvendigvis mer enn andre merker (uansett nasjonalitet), men fordi det er en fransk bil + at det er en Renault så vil dette sannsynligvis ende i en forbannelse større enn hva du og vi andre behøver. I tillegg er Renault på bunn hva gjelder tilfredshet med verksted og forhandlernettverk slik at du er dømt til å mislykkes da du sannsynligvis har en forutinntatt negativ holdning hvor en fjær blir til fem høns før du rekker å si "kake".

#4 Har du din første Renault og i tillegg -er /begynner å bli- i konstant forbannelse over at den trenger service og reparasjoner?

Om du har gått i denne fellen er det like bra at du prøver å selge "dritten" med en gang og går over til et annet merke. Hverken du selv, dine nærmeste, Renault eller vi andre er tjent med at du fortsetter å plage deg selv og omverdenen med dine "Renault-problemer" sannsynligvis basert på pkt 1, 2 og 3.

#5 Ligger du i noen av kategoriene ovenfor ?

Du er velkommen til å bruke forumet vårt for hjelp til stort og smått, men vi aksepterer ikke en generell svartmaling av bilmerke Renault. Dette er ingen tjent med, det bidrar kun til å forsure et ellers trivelig miljø. Poster som går på generell negativitet mtp bilmerke Renault vil bli stengt evt. fjernet og forfatterprofilen risikerer å bli utestengt. Vi gidder ikke å høre på "syt og bærsel", her skal vi i hovedsak hjelpe hverandre på et tilnærmet teknisk nivå på spesifikke problemer.

#6 Er du en fornøyd Renault eier ?

Ja da er du i godt selskap med mange andre som nyter tilværelsen med fransk stil, komfort og innovasjon og som i tillegg er et av verdens aller sikreste bilmerker -og som har flest modeller med 5 stjerner av samtlige bilprodusenter testet hos EuroNcap.
Du har også forstått at "alt som går rundt det går sundt" og service og reparasjon er en del av bilhverdagen -ikke bare hos Renault.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**Jeg har dessverre sluttet medstartsperrejobber og kan ikke hjelpe hverken via telefon eller melding **
**Grunnet travle tider på andre fronter er jeg lite tilgjengelig her inne, beklager dette**
2000 Grand Espace V6 3.0 24v Initiale - 1980 Alpine A-310 V6 2.5 Turbo - 1981 Renault 30 TX V6 Inj

Avlogget

 

Logg inn - fullstendige diskusjoner er kun tilgjengelig for registrerte brukere

Begrenset adgang
Du må være innlogget for å lese mer - Det finnes 0 innlegg til i denne tråden
 Lesere akkurat nå: 1 Gjest

Forum-bunn

Forumet er basert på en versjon fra PunBB